Felmérés

Ön tudja, mi alapján válassza ki a megfelelő termékeket otthonába?
- Szakmailag képbe hozzuk!

Szakértő Kollégánk egy előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt otthonában, felméri a helyiségeket, átbeszélik az elképzeléseket, elmondja, milyen termékeket ajánl és melyik termék miért jobb Önöknek. Javaslatot tesz, hogyan célszerű berendezni a fürdőszobát, ötleteket ad a burkolásra és a praktikus kialakításra..

Mi az, amire választ kaphat a helyszíni felmérés során?

– hogyan lehet kihasználni a helyszíni adottságokat?
– mit hová célszerű elhelyezni?
– milyen típusú termék jöhet szóba az Ön otthonában?(legyen az nappali, fürdő, konyha vagy terasz)
– hogyan használhatja ki optimálisan a teret? – melyik termék jobb? Mi a különbség?

Mit nyer a helyszíni felméréssel?

– olyan szakmai tudást kaphat Kollégánktól, melynek birtokában el tudja dönteni, mi az, amire Önnek valójában szüksége van
– egy listát az ajánlott terméktípusokból személyre szabva!
– időmegtakarítást, mert nem kell üzletről-üzletre járnia, órákat – napokat az internetet bújni szakmai titkok után, hiszen a saját szempontrendszere alapján összeírjuk közösen, mire is van szüksége
– ha igényli, egy termékjavaslatot a komplett berendezésre

Egyeztessen időpontot információs Munkatársunkkal!

Adja meg nevét, telefonszámát és email címét, hogy 24 órán belül fel tudjuk venni önnel a kapcsolatot.

Tanácsadás

Szolgáltatás

Telefonos tanácsadás vagy más felmerülő kérdések esetén árnyékolástechnikai szakembereink minden hétköznap 9-től 17 óráig a rendelkezésére állnak.

Elérhetőségeink:

1034 Budapest, Kenyeres utca 44.    +36 1 / 233 7660
3300 Eger, Maklári út 135.                   +36 36 / 413 315

Megvalósítjuk elképzelését

Keressen minket bizalommal, hogy segíthessünk elképzelései megvalósításában. A változatos helyszínek egyedi megoldásokkal kivitelezett munkákat kívánnak. Ebből eredően a felmérés alkalmával minden esetben felhívjuk figyelmét a beépítés, szerelés és a használat során felmerülő problémákra és lehetőségekre. 

Kivitelezéssel kapcsolatos kérdéseivel az alábbi  e-mail címen érdeklődhet:

info@internorth.hu

Kivitelezés

Ha már felmerült az igény, hogy szeretne megfelelő árnyékolástechnikai megoldást találni, jó helyen jár! Mivel rengeteg mód létezik , fontosnak tartjuk a telefonos tanácsadás és helyszíni felmérés keretében megvitatni, hogy az Ön igényihez és lehetőségeihez mérten melyek a legmegfelelőbb kivitelezési megoldások.

 

Termékeink

Az általunk forgalmazott termékpaletta a legnépszerűbb hazai és külföldi árnyékolástechnikai gyártók termékeinek széles választékát összegzi, hogy teljes képet adjon és megkönnyítse a leginkább megfelelő termék kiválasztását. Telefonon és email-en keresztül is szívesen válaszolunk a webáruházunk termékeinek beépítéséből, használatából, szereléséből és időtállóságából eredő kérdésekre.

Továbbá oldalunkon elérhetővé elérhetővé fogjuk tenni a termékeinkhez kapcsolódó útmutatók, katalógusok és minták anyagait.

Szervíz

A vásárlást követően még a legkiválóbb minőségű termékeket is szükséges időszakosan karbantartani, amelyhez támogatást nyújt szervíz szolgáltatásunk. Az általános időszakos karbantartás során a külső körülmények és a mindennapos használat kapcsán bekövetkezhető hatások állíthatók helyre. A termékek rendszeres átvizsgálása elengedhetetlen ahhoz, hogy teljes élettartamuk során megfelelően működjenek, így értékállóságukat folyamatosan megőrizzék.  

 

Szervíz szolgáltatásaink

Az általános karbantartás évente javasolt. Ezzel az időszakos karbantartással, a napi használattal bekövetkező, és a külső körülmények okozta hatásokat állítjuk helyre, amellyel igyekszünk a termékeket ismét olyan állapotban hozni, mint amilyenek azok a vásárlás időpontjában voltak. Egészen addig végezzük egy termék karbantartását, javítását, amíg úgy nem döntünk, hogy inkább az adott alkatrészét kicseréljük egy újra.

Meglévő árnyékolástechnikai termékeit utólag is motorizálhatja, amennyiben redőnyei jó állapotban vannak.

Vezetékes motoros redőny

Elektromos redőnyeit működtetheti fali kapcsolóról. A kapcsoló vezetéken keresztül csatlakozik a motorhoz, ebben az esetben egy vezetéket szükséges kiépíteni a csőmotor és a kapcsoló között.

Rádiós motoros redőny

A rádiós vezérlés mindezt a problémát megoldja, ebben az esetben nincs szükség vezetékezésre a motor és a vezérlés között, mivel a redőny tengelyébe beépített rádióvevős motor kerül telepítésre. A Somfy intelligens vezérlése is rádiójeleken kommunikál.

Ez egy kényelmes megoldás, mivel a rendszer egyszerűen bővíthető.

Tekintse meg használati útmutatóinkat, segédanyagainkat az alábbi elérhetőségeken:

-linkek-